Hapendamise töötuba “Hapendamine on toidu julgeolek” Tuuru karjamõisas.

 

Neljapäeval, 12.oktoobri õhtul kell 18.00 on võimalus minna Tuuru karjamõisa ja osaleda hapendamise töötoas  “Hapendamine on toidu julgeolek”.

Igaüks teeb enda retsepti ja paneme asjad koos käima.

Pärast pole muud vaja kui mõned päevad oodata.

Seekord jätame vahele hapukurgi ja hapukapsa valmistamise.

Võid võtta kaasa juurikad oma peenralt, aga karjamõisas on samuti varu olemas.

Hapendamiseks sobivad:

punane peet, porgand, kapsas, lillkapsas, brokoli, redis, õun, tomat, küüslauk, paprika, tšilli, suvikõrvits, kõrvits, seened, porru, kurk jne.

 

Kööki mahub 10 askeldajat.

Koolituse hind 25.-

Registreerimine: meeli@johannes.ee

Tel 5132822

Vaata ka sotisaalmeediat ja kodulehte.