fbpx

Läänemaa toit kauplustes ja turul

Üritused

6.11. Lammas & vein

Toimumisaeg: 6. november kell 18:00 Toimumiskoht: MULLiga ja MULLita vinoteek, Karja 16a, Haapsalu Seekordse ühise toidutegemise ürituse teemaks on „Lammas & vein“. Menüüs on kaks põnevat rooga Läänemaa

Rohkem infot »

07.11. Mardi maitsed

Toimumisaeg: 7. november kell 15.00 Toimumiskoht: Kõmsi rahvamaja, Keskuse tee 3, Kõmsi Traditsiooniliste marditoitude pakkumine uues kuues. Mardiampsud ja joogid kohalikust toorainest. Külalisesinejad Nõmme Kultuurimaja

Rohkem infot »

Töötoad

13.11. Haputaigna Õpiköök

Toimumisaeg: 13. november kell 13 Toimumiskoht: GoToMeeting veebikeskonnas Kui tunned, et tahad õppida ise küpsetama hapusaiu ja muid haputaigna ägedaid küpsetisi? Või vajad täiendust juba

Rohkem infot »

13.11. Piparkoogitaigna töötuba

Toimumisaeg: 13. november kell 15 Toimumiskoht: Tuuru karjamõis, Tuuru Koolitaja Laura Laanjärv Pilet: 10€ Lisainfo ja registreerimine: Johannes Cimmermanni Altmõisa Selts (Meeli Lokk, meeli@johannes.ee, 5132822)

Rohkem infot »

Erimenüüd

Dirhami Kalakohviku erimenüü

Koht: Dirhami Kalakohvik, Dirhami Läänemaa toidunädala puhuks oleme varunud rikkaliku kalavaliku. Saab räime, saab lesta, saab haugikotletti, ning ega siig, koha ja lõhegi puudu! Kohalik jahimees

Rohkem infot »

Blu Holm restorani erimenüü

Koht: Blu Holm restoran (Hestia Hotel Haapsalu Spa), Sadama 9/11, Haapsalu Pakkumine kehtib: ajavahemikul 4.-14.11 Kõrvitsasupp, kõrvale külmsuitsulõhe kõrvitsaleival, Toht pruulikoja kõrvitsaõlu. Erimenüü hind: 16€

Rohkem infot »

Hapsal Dietrich erimenüü

Koht: Hapsal Dietrich, Karja 10, Haapsalu Pakkumine kehtib: 4.-14.11 Eelroog: Konjakiga praetud põdramaks mündise õunasalati ja Dietrichi focacciaga 9.9€ Pearoog: Rebitud kitseliha marineeritud seente, kartulikreemi ja

Rohkem infot »

Von Gernet erimenüü

Koht: Villa Friedheim / Restoran Von Gernet, Supeluse 2, Haapsalu Pakkumine kehtib: ajavahemikul 4.-14.11 R-L 12-22; P 12-18 Läänemaa kohalik pidi olema nii põllumees, kalamees kui

Rohkem infot »