Herman Bistro & Bar

Läänemaa Toidunädalal pakub Herman Bistro & Bar mitmekülgset erimenüüd kohalikust toorainest 6. – 8. ja 13. – 15. oktoobril. Sulle nautimiseks on:

– EELROAD

Nuru äkis 10

Põhikomponendiks on Pusku Turismitalu nurg, särtsu lisab roale Karu aiandustalu sibul, värskust ürdised koduaia soolakurgid ja tummist mekki Mätiku Talumeierei pruunistatud või-toorjuustukreem.

Seenesupp rebitud austerserviku võikuga 10

Seened on pärit Eesti Seenefarmist ja Läänemaa metsadest, kreemisust annab Mätiku Talumeierei toorjuust, värskust lisavad Väike Mahetalu erinevad võrsed, põrandaleib on Kastani pagarite kätetöö.

– PEAROOG

Kaua küpsenud veisepõsk kartuli-pastinaagipüreega 17

Iga ampsuga tunnetab eri maitseid Läänemaalt. Veisepõsk tuleb Linnamäe lihatööstusest, köögivilju toob Karu Aiandustalu, krõmpsu annab pastinaagikrõps, tummisust lisab lihale ja kastmele kohaliku õlletootja Voldi Hapsal Lager Vienna.

– KOKTEILID

Kihisev Pihlakas 9

spetsiaalselt Läänemaa Toidunädala jaoks valminud kokteil, mille eesmärk oli ehitada tummise kohaliku pihlaka likööri ümber midagi kihisevat & hapukat. sobitub eelroogadega.

Pihlaka Negroni 9

klassikaline & maailmakuulus kokteil, kohalikest pihlakatest valminud 55% vol likööri twistiga. sobitub pearoaga.

KOMPLEKTI HIND 35.-

Vaata ka sotsiaalmeediat ja kodulehte.